Arrow left

Terljesítményértékelés

Komplex quality management keretrendszer a korlátlanság kényelmével

Mérés

A munkahelyi környezetben ma már elengedhetetlen, hogy a munkatársak teljesítményét, az elvárások teljesülését egységes és transzparens módon, minden érintett számára követhető és átlátható folyamat szerint értékeljük.

Mi ehhez egy olyan keretrendszert adunk, amelyben szabadon építheted fel a belső ellenőrzési, minőségbiztosítási szempontrendszered.

Persze, alakíthatod, módosíthatod is, és korlátlan számú értékelést rögzíthetsz, korlátlan számú munkatárs részére. Szabadon konfigurálhatod az egyes szerepköröket (értékelő, értékelt, jóváhagyó, vezető, felülvizsgálat), tetszőlegesen indíthatsz értékelési időszakokat (akár többet is párhuzamosan az egyes szervezeti egységek eltérő igényei alapján), és mindezt egy, a saját vállalkozásod igényei alapján konfigurált folyamat szerint. Akár heti, havi, negyedéves stb. gyakorisággal - ahogy szeretnéd.

"Elképesztő mennyiségű felesleges adminisztrációt és levelezgetést spóroltatok meg nekünk."

Mit jelent az, hogy a megoldásunk egy keretrendszer?

Ahány vállalkozás, annyiféle belső ellenőrzési, minőségbiztosítási folyamat, munkatársi értékelési szempontrendszer létezik. Az előbb-utóbb felmerülő sztenderdizálási igény megköveteli egy erre kialakított informatikai megoldás bevezetését (ahol az eredmények, értékelések rögzíthetőek, visszakereshetőek, elemezhetőek), azonban ez gyakran:
A: vagy egy kész, “dobozos” megoldás (= az elérhető funkciókhoz lesz igazítva a folyamat), vagy
B: egyedileg kell kifejleszteni ( = finoman fogalmazva is “nem a legolcsóbb”)

Legyünk őszinték: egyik sem az igazi (pláne, ha kombináljuk a kettőt és egy dobozos megoldást akarunk “egyedire” fejleszteni...), és mindkét esetben a bevezetés alhangon fél-egy év, ezért ezt a problémát másképpen közelítettük meg.

Szerepkörök

Tetszőleges típusú és számú szerepkört állíthatsz be, amihez az egyes munkatársaidat szabadon hozzárendelheted. Ezzel elérhető, hogy folyamatos kommunikáció történik, és az információk nem ad-hoc, hanem real-time rendelkezésre állnak.

Szempontrendszer

Tetszőleges szempont, értékelőlap használható a saját követelményrendszerednek megfelelően, akár egyszerre több is, és szabadon paraméterezheted az egyes szempontok súlyát, értékét akár területenként, szegmensenként, típusonként.

Eredmények

Minden értékelés, eredmény azonnal rendelkezésedre áll, de lehetőséged van arra is, hogy az egyes területek, munkatársak a saját eredményeiket, értékeléseiket közvetlenül elérjék. Ez nem véletlenül van így - ha vezető közvetlenül eléri a rá vonatkozó eredményeket, adatokat, értékeléseket, akkor a reagálással, menedzseléssel tölti az idejét, nem pedig a prezentációk készítésével, vagy kiértékelésével.

Folyamatok

Az értékelésekhez, ellenőrzésekhez szabadon állíthatod össze a folyamatot (értékelés, véleményezés, felülvizsgálat, jóváhagyás, véglegesítés stb.), akár többet is egyszerre. Végre elérhetővé válik, hogy nem “éves felmérésünk keretében...” típusú projektekkel kelljen a munkatársaknak szembesülniük (az is jó, de másra).

Felhasználók

Annyit adhatsz hozzá az egyes szerepkörökhöz, amennyit csak akarsz, akár egyszerűen egy excel-ből feltöltve, módosítva, frissítve. Így nem egy szoftver, hanem az igény fogja eldönteni, kinek érdemes hozzáférést adnod. Egyszerűen tudsz a hangulatbarométerbe akár egész vállalati területeket ki-be kapcsolni, bővíteni, vezetői szerepköröket és feladatköröket meghatározni. Igen, ugyanazért a díjért - azaz te döntesz és nem a büdzsé.

"Jót mosolyogtam magamban, amikor azt mondtátok, hogy cakkumpakk megleszünk a bevezetéssel egy hónap alatt. Most meg azért vigyorgok, mert tényleg meglett ennyi idő alatt."

Az értékelési folyamatok támogatása

Létrehoztunk egy olyan megoldást, amelyben minden, a minőségbiztosításhoz, külső-és belső értékelésekhez, a kapcsolódó folyamatokhoz tartozó paraméter a felhasználó (= te) által szabadon meghatározható, menedzselhető, igény szerint módosítható.
Jah! És kész van - nem vicc. Nem béta verzió vagy tesztelésre kész, esetleg “kezdjük el használni valahogy, aztán majd meglátjuk”. A standard bevezetési idő az igényfelméréstől az éles használatig mindössze néhány hét. Mindez azt jelenti számodra, hogy gyakorlatilag azonnal egy egységes, a saját vállalatod, vállalkozásod értékelési rendszeréhez rugalmasan alkalmazkodni képes eszközt kapsz a kezedbe.

Keress minket bizalommal!
info@customerview.hu
06/70/619-6291