Arrow left

Hangulatbarometer

Azonnali, gyors visszajelzés és real-time eredmények

Mérés

Milyen támogatást igényelnek a munkatársak? Hogyan lehet hatékonyan menedzselni a távoli munkavégzést? A home office milyen hatást gyakorol a munkahelyi kapcsolatokra? Mivel lehet a munkatársak hatékonyságát javítani, motivációjukat fenntartani? Ők hogyan látják a saját szerepüket és helyzetüket? Mivel tudják a közvetlen vezetőik segíteni a mindennapi tevékenységüket? És még sorolhatnánk a kérdéseket napestig, amelyek alapvetően képesek a munkatársak tevékenységének minőségét meghatározni, és így közvetlenül a vállalkozás sikerét befolyásolni.

"Az, hogy a visszajelzéseket valós időben látom, szinte olyan, mint egy hőmérő a vállalat teljes egészére"

VUCA (Volatility: változékonyság, Uncertainty: bizonytalanság, Complexity: komplexitás, Ambiguity: kétértelműség) világban élünk, és a munkahelyi környezet és munkavégzési feltételi elképesztő sebességgel alakulnak át a szemünk láttára. Mivel a munkatársaink teljesítményét alapvetően képes befolyásolni az aktuális hangulatuk, fizikai és mentális állapotuk, jólétük, ezért kiemelt szerephez jut, hogy a HR terület valós információkra, sőt(!) naprakész adatokra építve tudja a munkáját végezni.

Szintén nem elhanyagolható körülmény, hogy a home office térhódításával a belső kommunikáció is átalakul, egységes, strukturált, hatékony eszköz hiányában a megszokott informális és hivatalos kommunikációs csatornák sem feltétlenül működnek - és minél nagyobb a szervezet, a létszám, ez annál nagyobb mértékben képes negatív hatást gyakorolni a munkateljesítményre.

A munkatársak a vállalkozás belső ügyfelei, és ugyanolyan figyelmet, törődést, hozzáállást érdemelnek, mint a fizető vásárlók.

Ezért alkottunk meg egy olyan megoldást, ami a belső vélemények, visszajelzések, aktuális meglátások folyamatos, strukturált gyűjtéséhez, kiértékeléséhez ad professzionális eszközt a vezetők, döntéshozók, HR szakemberek kezébe.

A hangulatbarométer nem csak egy “jópofa” eszköz, vagy hangulatjavító intézkedés a lassan kötelező babzsák, meg a csocsóasztal mellett. Egy olyan hatékony és professzionális megoldás, amely lehetővé teszi, hogy megalapozott HR döntések szülessenek, és a vállalati HR stratégia ne a megérzésekre, tankönyvi megoldásokra, vagy éppen a versenytársaknál látott/bevezetett megoldások másolására épüljön. Persze, mint minden eszköz, ez is annyit ér, amennyire megfelelően használják - ebben pedig segítünk!

Nem csak a bevezetést, hanem a kommunikációt is úgy oldottátok meg, hogy a kollégák mernek végre őszintén visszajelezni.

Mindez azt jelenti számodra, hogy egy egységes, a saját vállalatod, vállalkozásod értékelési rendszeréhez rugalmasan alkalmazkodni képes eszközt kapsz a kezedbe.

Korlátlan

Tetszőleges típusú és számú, akár párhuzamos mérést végezhetsz, a munkatársak akár naponta többször is elmondhatják a véleményüket. Ezzel elérhető, hogy folyamatos kommunikáció történik, és az információk nem ad-hoc, hanem real-time rendelkezésre állnak.

Felhasználók

annyit adhatsz hozzá az egyes szerepkörökhöz, amennyit csak akarsz, akár egyszerűen egy excel-ből feltöltve, módosítva, frissítve. Így nem egy szoftver, hanem az igény fogja eldönteni, kinek érdemes hozzáférést adnod. Egyszerűen tudsz a hangulatbarométerbe akár egész vállalati területeket ki-be kapcsolni, bővíteni, vezetői szerepköröket és feladatköröket meghatározni. Igen, ugyanazért a díjért - azaz te döntesz és nem a büdzsé...

Folyamatos

A bárhol, bármikor elmondható, visszajelezhető információk lehetővé teszik a vélemény és visszajelzés kultúra fejlődését Végre elérhetővé válik, hogy nem “éves felmérésünk keretében...” típusú projektekkel kelljen a munkatársaknak szembesülniük (az is jó, de másra)

Eredmények

Minden visszajelzés, eredmény azonnal rendelkezésedre áll, de lehetőséged van arra is, hogy az egyes területek vezetői a saját munkatársaik értékeléseiket közvetlenül elérjék. Ez nem véletlenül van így - ha vezető közvetlenül eléri a rá vonatkozó eredményeket, adatokat, értékeléseket, akkor a reagálással, menedzseléssel tölti az idejét, nem pedig a prezentációk készítésével, vagy kiértékelésével.

Szempontrendszer

Tetszőleges szempont, kérdés, kérdőív használható a saját ötleteidnek, fókusznak megfelelően, akár egyszerre több is, és szabadon paraméterezheted az egyes szempontokat akár területenként, szegmensenként, típusonként, munkavégzési típusonként. Így nem kell bajlódni az, vagy nem értelmezhető kérdésekkel (=amitől el is megy a kedve az egésztől), ráadásul az egészet automatizálni is tudjuk a saját HR rendszered képességeitől függően. Ergo mindenkitől (vezetőtől, félállásútól, megbízással dolgozótól stb.) azt fogod megtudni, ami rá vonatkozóan fontos és releváns.

Keress minket bizalommal!
info@customerview.hu
06/70/619-6291