Betöltés, kérlek várj...
Login man

UX

Egy vállalkozás hosszú távú, üzletileg is sikeres működésének ma már alapkövetelménye az ügyfélkapcsolatok informatikai támogatásának UX tervezése és folyamatos fejlesztése.


Informatikai hátterünk elsősorban az általunk fejlesztett datha és datha pro rendszerek fejlesztését és üzemeltetését biztosítja, azonban a rendelkezésünkre álló, rugalmasan bővíthető kapacitásunk lehetővé teszi, hogy e mellett egyedi megoldások kivitelezésében, elsősorban UX megoldások fejlesztésében tanácsadóként működjünk közre (tanácsadás, tervezés, kivitelezés, integráció és üzemeltetés). 


A User Experience témakörét egyedi módon közelítjük meg. A sztenderd UX tanácsadás és fejlesztések - mint alapvető tevékenységünk - mellett szempontrendszerünk fókuszában az ügyfél áll, és a következő kérdések mentén vizsgáljuk a Partnereink UX projektjeinek és fejlesztéseinek egyes elemeit, a már meglévő megoldásokat és tervezett fejlesztéseket:


  • Egy-egy UX megoldás milyen hatást gyakorol a CX-re (Customer Experience)? És fordítva: egy-egy CX aktivitás milyen UX fejlesztéseket tesz szükségessé?
  • A tervezés során milyen CX szempontok kerülnek beépítésre a megvalósíthatósági tanulmányban?
  • Milyen mérési módszertannal és mérőszámok, indexek segítségével biztosítható a fejlesztés eredményeinek értékelhetősége?
  • A fejlesztések eredményeképpen bekövetkező, az ügyfél-elégedettségben prognosztizált pozitív hatások milyen számszerűsíthető hozzájárulást biztosítanak az üzleti eredmények növekedéséhez?
  • A tesztelés során az ügyfelek, felhasználók UX-al kapcsolatos észrevételei és javaslatai milyen módon kerülnek felhasználásra és beépítésre?
  • A tervezett fejlesztések milyen koncepció mentén kerülnek megvalósításra, a vállalatnál létezik-e egyáltalán UX stratégia, amely következetesen (és nem elhanyagolható szempontként: az ügyfél-kiszolgálási arculathoz és vállalati kultúrához illeszkedve) biztosítja az egyes alkalmazások és megoldások azonos szintű UX fejlesztését, tervezését és menedzsmentjét?
Kérje első alkalommal díjmentes konzultációnkat!
Kérjük, kattintson!