Betöltés, kérlek várj...
Login man

Hangulatbarométer

Egy egyszerű, de nélkülözhetetlen eszköz a home office és a távoli munkavégzés támogatásához


A munkatársak is ügyfeleink, hiszen azokat az értékeket, termékeket, szolgáltatásokat, amelyek a vállalkozásunk eredményességének alapját jelentik, ők közvetítik az ügyfeleink, vásárlóink felé.

Ezért - pestiesen szólva - "nagyon nem mindegy", hogy milyen motivációval, lelkesedéssel és hozzáállásal végzik a mindennapi tevékenységüket. Az elmúlt hónapokban ennek megismerése, és folyamatos figyelemmel kísérése, az ezzel kapcsolatos intézkedésekhez szükséges információk naprakész rendelkezésre állása talán még az eddigieknél is nagyobb hangsúlyt kapott. Nem beszélve arról, hogy várhatóan a home office, illetve a távoli munkavégzés középtávon egyre inkább a mindennapok, a sztenderd munkafolyamatok részévé válik.

A hangulatbarométer megoldásunk:

  • Folyamatos és naprakész információt biztosít a munkatársak aktuális motivációjáról, munkakörülményeiről, hangulatáról.
  • A kritikus időszakokban lehetőséget ad a munkatársak részére, hogy véleményüket, meglátásaikat strukturált, elemezhető rendszerben, nem utolsó sorban egyszerűen és gyorsan megosszák a vezetőikkel.
  • A visszajelzésekre építve azonnali beavatkozást és intézkedést tesz lehetővé, megelőzve a kulcspozíciókban dolgozó munkatársak kiégését, motivációvesztését.
  • A munkavállaókkal kapcsolatos stratégia kidolgozásához és fejlesztéséhez, valamint a HR terület döntéselőkészítő tevékenységéhez biztosít real-time hozzáférhető, releváns információkat.
  • Közvetlenül képes növelni a munkatársi elégedettséget, ami egyrészt nagymértékben képes a fluktuációt csökkenteni, másrészt kimutathatóan pozitív hatást gyakorol a munkateljesítményre és ezáltal hozzájárul az üzleti eredmények növekedéséhez. 

További információért keressen minket bizalommal!
Kérjük, kattintson!