Betöltés, kérlek várj...
Login man

Küldetésünk, hogy szolgáltatásainkon és technológiánkon keresztül elősegítsük Partnereink belső és külső ügyfél-elégedettségének növekedését, üzleti sikerét, és a piaci szereplőkkel közösen gondolkodva járuljunk hozzá a magyarországi ügyfél-kiszolgálási kultúra fejlődéséhez.


Ember – Az élet csoda, az ember egyedi és megismételhetetlen érték, ezért nem „humán-interface”-ként, „csereszabatos” erőforrásként tekintünk Partnereink munkatársaira. És ez nem csak egy hangzatos kijelentés részünkről – nem vállalunk olyan feladatot (legyen az mérés, tanácsadás, fejlesztés, minőségbiztosítás), amelynek céljai között az emberi kapcsolatok, azon belül is a vállalati ügyfélkapcsolatok jobbá tétele nem elsődleges szempont. A világot megváltani nem tudjuk, de hiszünk abban, hogy a saját szakterületünkön jobbá tehetjük azt.

Hitelesség – Az elmúlt években bőven volt lehetőségünk megtapasztalni: hosszú távon nincs értelme olyan munkát végezni, amely – szlengben kifejezve – „arccal a kassza felé projekt”. Igazi áttörést és sikert akkor lehet elérni, ha Megbízóinkkal őszintén, a problémákat feltárva, a hibákkal közösen szembenézve, a sikereket megünnepelve, egymás tapasztalatait tiszteletben tartva és a másik tudását elismerve, jobbító szándékkal tudunk együttműködni. Meggyőződésünk, hogy csak a fentiek alapján lehet mérhető eredményeket elérni.

Komplexitás – A workshopok, prezentációk, háttérbeszélgetések során a legtöbbször kiderül: egy-egy ad-hoc megoldással csak a felszínt kapargatjuk. A szervezet egészét érintő, az eredmények visszamérésekor folyamatos és a piaci növekedést (no meg statisztikai hibahatárt…) meghaladó pozitív változásokat részmegoldásokkal csak ideig-óráig, vagy egyáltalán nem lehetséges elérni. Tanácsadási tevékenységünk során, illetve a projektjeink megtervezésekor – figyelembe véve a rendelkezésre álló erőforrásokat – olyan megoldásokra teszünk javaslatokat, amelyek segítségével a felmerülő problémákat a lehető legmélyebb összefüggésükben tárjuk fel.

Egyszerűség – Látszólag ez ellentmond a komplexitásnak, hiszen ami szerteágazó és összetett, az nehezen oldható meg egyszerűen. De csak látszólag. Munkánk során kiemelt figyelmet szentelünk a projektjeink átláthatóságára, a résztvevő munkatársak számára könnyen értelmezhető lebonyolítására, az alkalmazott technológia magas szintű UX megvalósítására. Tapasztalatunk alapján bármilyen változás – amely nélkül nem képzelhető el organikus növekedés –, amely a megszokottól eltérő tevékenységet és gondolkodást igényel, csak akkor lehet sikeres, ha minden résztvevő érti, megérti a célokat, és képes azonosulni azokkal. Világos, egyértelmű és érthető projektterv, kommunikáció, és a napi munka során könnyen használható technológia nélkül mindez elképzelhetetlen.

Fejleszthetőség – Az igények folyamatosan változnak, egyik ötlet hozza a másikat, ezért igyekszünk előre gondolkodni, és szolgáltatásainkat a Partnereink javaslatai alapján folyamatosan fejleszteni, így a jövőben felmerülő ötletek és elképzelések is egyszerűen beépíthetőek és rugalmasan megvalósíthatóak lesznek.

Technológia – Az információs forradalom ma még sokszor beláthatatlan módon változtatja meg az életünket, kapcsolatainkat, a vállalatok ügyfél-kiszolgálási folyamatait. A fejlődésre azonban érdemes történelmi távlatokban tekinteni: az eszközök, megoldások, lehetőségek változnak, de az ember a technológia mögött ugyanaz. Megoldásaink fejlesztése során arra fókuszálunk, hogy az eszköz, a szoftver, az alkalmazás legyen az emberért, és ne fordítva. Ez nem egyszerűen UX vagy használhatósági kérdés, sokkal inkább gyakorlati szempont: olyan eszközöket és megoldásokat biztosítunk, amelyek egyszerűbbé, könnyebbé teszik a mindennapi feladatokat, ezáltal is csökkentve a vezetők terheltségét, elősegítve a munkatársak napi munkájának hatékonyabb megvalósítását.