Betöltés, kérlek várj...
Login man

MÓDSZERTAN

Az eltérő mérési módszertanok eltérő támogatást és folyamatokat igényelnek – sokszor ezek hiánya vagy párhuzamos rendszerekben történő megvalósítása és az adatok különböző helyen történő tárolása és rendelkezésre állása miatt nem kapunk értékelhető eredményeket.


Meggyőződésünk, hogy egy informatikai megoldás akkor lehet sikeres, ha funkcionalitásában rugalmasan képes alkalmazkodni az egyedi vállalati folyamatokhoz, tetszőlegesen paraméterezhető, használata pedig nem igényel különösebb előképzettséget a felhasználók részéről.

A datha pro ennek megfelelően a vállalati környezetben felmerülő valamennyi adatgyűjtési és mérési módszertan egyszerű és hatékony lebonyolításához biztosít – egyfajta keretrendszerként – egy egyedülállóan széles skálán paraméterezhető technológiai hátteret. A rendszer egyaránt alkalmas a honlapra beépülő kérdőívek és interaktív panelek megjelenítésétől kezdve, a telefonos ügyfélkapcsolatok adatgyűjtési technológiájának támogatásán keresztül a tetszőleges asztali vagy mobileszközön megjeleníthető kérdőívek vizualizációjára, az adat- és információgyűjtés teljes körű menedzselésére, az eredmények kiértékelésére és a kiértékelésből származó információk megfelelő szervezeti egységek, munkatársak felé történő visszajuttatására.

Kérje díjmentes rendszerbemutatónkat!
Kérjük, kattintson!

A rendszer fejlesztése során az egyes mérési módszertanok eltérő technológiai követelményeit, elkülönülő folyamatait elsődleges szempontként kezeltük, aminek eredményeképpen a módszertantól függően állnak rendelkezésre az egyes funkciók és paraméterezési lehetőségek. A datha pro fejlett megoldásai lehetővé teszik a párhuzamosan vagy időben eltolt, igény szerint ütemezhető, manuális vagy automatikus adatgyűjtések lebonyolítását, aminek köszönhetően lehetővé válik Partnereink számára, hogy egységes rendszerben kezeljék az ügyfeleik, munkatársaik, partnereik, beszállítóik visszajelzéseit és az ezzel kapcsolatos értékelési és eredmény-adatbázisokat.

A datha pro egyaránt alkalmas mikro-, kis- és közép-, valamint multinacionális, illetve nagyvállalatok számára, és optimális, kimagasló ár/érték arányú szolgáltatást biztosít. A rendszer segítségével Partnereink komolyabb beruházás nélkül képesek új, XXI. századi szintre emelni az ügyfelektől, munkatársaktól, partnereiktől származó információk gyűjtését, az ezzel kapcsolatos folyamataik menedzselését és az eredmények értékelését.