Betöltés, kérlek várj...
Login man

Az információ-technológiai fejlődés eredményeképpen a mérések lebonyolításában, a piackutatás módszertanában és az ügyfél-visszajelzések gyűjtésének eszköztárában is forradalmat élünk. A hagyományos megkérdezési és véleménygyűjtési technikák egyre nehezebben képesek kielégíteni a folyamatosan növekedő információs igényt, nem is beszélve arról, hogy az ügyfelek egyre kevésbé szeretik, ha kérdőívekkel, visszajelzési űrlapokkal keressük őket személyesen vagy akár telefonon.


Az általunk kifejlesztett megoldás egy egyedülálló rendszer, amely alapötletét a gyártástechnológiában létrehozott ún. kompozit anyagok fejlesztése ihlette. Ezen anyagokat, az egyes alkotóelemeik legjobb tulajdonságait ötvözni képes összetételük okán ma már nem csak az űrtechnológiában, hanem a repülőgépiparban, autógyártásban, elektronikai gyártósorokon is előszeretettel alkalmazzák.

Miért ne lehetne az anyagtechnológia „ötletét” (az egyes összetevők legjobb tulajdonságainak ötvözése) átültetni az ügyfél-visszajelzések, belső és külső elégedettségmérések, véleménygyűjtések, vállalati rendezvények, előadások, tréningek értékelésének gyakorlatába, illetve felhasználni a mentoring, coaching folyamatok adminisztrációja, belső ellenőrzések, minőségbiztosítási programok menedzselése során?

Szerintünk lehetséges – ez a datha pro, amely egy világszinten is egyedülálló online megoldás, és amely kompozit technológiája révén, képes egyetlen alkalmazásban biztosítani az egyes részfeladatokat ellátni képes célszoftverek legjobb tulajdonságait és funkcióit (kérdőív-készítés; felmérések támogatása; rendezvények, események lebonyolításának támogatása; adatbázisgyűjtés és -feldolgozás; vezérelt e-mail és SMS kommunikáció; adatelemzés; hírlevelek; személyes–telefonos–elektronikus adatgyűjtések; targetálás és célcsoport-szegmentáció; interfacen vagy API-n keresztüli kommunikáció a vállalati szoftverekkel; real-time analitika; feladatmenedzselés).

Kérje díjmentes rendszerbemutatónkat!
Kérjük, kattintson!

A datha pro rendszer fejlesztése során arra törekedtünk, hogy a vállalati folyamatokat és az egyes módszertanok alkalmazása során szükséges rendszertámogatást a speciálisan kialakított képernyőkön keresztül a lehető legegyszerűbben, mégis felhasználói élményt biztosítva, komplex, minden ismert igényre kiterjedő megoldásként szolgáltassuk Partnereinknek.

A datha pro felhő alapú technológiára épül, tetszőleges operációs rendszerrel, egyszerű hozzáférés birtokában elérhető, telepítést nem igényel. A rendszer egyes funkciói és moduljai rugalmasan illeszthetőek egymáshoz, az egyes tevékenységekhez kapcsolódó felhasználói képernyők egyszerűen és könnyen áttekinthetők, megfelelő jogosultsági szinttel módosíthatók, paraméterezhetők. Mindez költséges informatikai beruházás nélkül, használatra készen, könnyen kalkulálható és tervezhető licensz alapján érhető el Partnereink számára.